Sunday, August 7, 2011

Puasa time........

Baru pass buat Daily Report. Banyak gak keje yang aku buat an. Rajin ye IKA!!!! Hehe Dah lama tak buat blog. Hari ini tiba-tiba nak cerita plak kat blog nie. Emmm nak taip apa ea?? Bak kata Ain “Ala ika ko taip je pape. Ko bayang kan ko cakap dengan orang. Takpun ko bayangkan ko cakap dengan aku”. Haaaaa tu lah dia cakap. Ain, boleh tak kat dalam blog nie aku nak luahkan perasaan aku dalam blog nie? Boleh tak?

Entahlah. Sedih bila dipikirkan. Seminggu puasa nie seyes takde mood. Isnin and selasa boleh lagi lah tempoh. Masuk Rabu sampai Hari ini (AHAD) waaa down giler. Maaf WICPO bukan ika sombong tapi seyes takdak mood. Bila korang mesej baru ika balas itu pun lambat kan. Maaf ye kawan-kawan.

Mesti tertanya-tanya kenapa takda mood kan. Mana tak ya. Kat tempat kerja, kerja banyak giler. Ingatkan kerja tak banyak bulan puasa nie sekali banyak giler. Tak terkata banyaknya. Start hari selasa petang Supervisor suh pakai seluar and T-shirt. Agak pelik jugak lah. Kenapa suh pakai T-Shirt. Rupanya kena kira stok la. Pergh!!! Banyak kot kena kira. Beribu-ribu. Masuk je keje kul8.30 terus kira stok. Sampai petang kot kira. Sampai nk solat Zohor pun tak sempat. Jahatkan aku nie. Balik rumah terus Solat Asar and Qada’ Zohor. 

Part nie sedih giler. Punya lah aku pulun mengira sekali kena 'tegur' lah sebab tak sama. Mana aku tahu barang tu kat mana. Suh jugak cari sampai dapat. Seyes nak nagis time tu. Tak dapat kena cari orang. Pas cari orang tu kena 'tegur' plak. Lagi la sedih. Bukan sehari je tau buat macam nie. Sampai hari hari Jumaat.

Dalam masa seminggu tu Puja datang. Maaf puja. Ika memang tak dapat jumpa Puja. Dengan Mak tak bagi, balik lambat, penat..seyes ika tak larat. Balik rumah je pas solat terus tido. Bangun buka baru mandi. Pastu tido balik terjaga kul11 malam online pastu tido balik. Handfon pun letak dalam beg je. Pas keje baru tengok mesej korang. Seyes sedih bila korang cakap sombong..huhuhu

Pasal terawih plak 3hari je pegi. Yang full 21 rakaat pun hari pertama and kedua puasa. Hari ketiga 11rakaat je. Hari lain tido lah. Hahah mana pegi terawih. Baguskan. Heheh

Kepada WICPO. Ika mintak maaf sangat-sangat. Bukan ika sombong ye. Cume tak dapat nak handle keadaan. Ika sentiasa ingat korang. Tak pernah pun lupa korang. Seyes nak sangat pergi jumpa Puja and Ain. Buka sama-sama tapi............. Maafnya korang.  Miss u’ll so much.

Pergh!!! lega giler luahkan. Tapi ada satu lagi. Tak nak lah cerita kat cinie. Nanti dah boleh baru cerita dalam nie. Huhuh maaf ye panjang sangat palk yang nie. Sebenarnya tak tau boleh terima orang ke tak cerita nie. tapi jangan bagi tahu sesiapa tau...................

Jom siapkan mana yang patut. Em...Selamat Berbuka semua!!!!!

Wednesday, July 27, 2011

~Tergoda~

rindu ye kat blog!!!dah lama tak curahkan idea-idea yang bangang..hahhaahha maaf ya semua bukan tak mahu cite tapi takda idea la..huhuhuh

huppppppp!!!!Alhamdulillah!!kenyang...eh lupa nak cakap SELAMAT BERBUKA kepada sesiapa yang berpuasa hari ini. hari ini 1 hari lagi teman Dikja pose. perghhhh lagi 4hari ko nak ganti dik. maaf ye esok akak tak dapat teman. esok seyes lagi penat dari hari nie.

seyes hari nie penat giler. Miss bagi keje kena siapkan. pe lagi pulun la saya menyiapkan keje-keje saya tu sambil ditemani oleh mereka,mereka dan mereka nie. thanks korang teman ika keje sorang-sorang tadi. hilang bosan.

balik je umah, belum sempat rehat lagi dah kena kuar g Semenyih. macam-macam benda dibuatnya. buat pe rahsia. ngam-ngam azan sampai umah. fuhhh penatnya bukan main lagi. giler la. mau tak penatnya. tak rehat kot.

pas buka terus lepak. dah la tak mandi lagi. mak bising je. sabar mak ye akak nak baring jabbbbbbbb je..hehehhe (kejab la sangat). tengah syok-syok rehat tiba-tiba mak cakap "kak, nah..mak bagi hadiah" pe lagi bingkas la bangun. "pe dia mak"

alangkah terkejut nya dapat baju!!! yepppyyy!!! lawa baju nya..tapi dah pakai singkat. tak kisah lah...janji mak agi..makasih emak!!!

lawakan...

nie la baju nya...
mak cakap baju nie leh pakai time konvo..yeppy!!! nanti time konvo saya pakai ea..makasih mak!!!!

emmm nak layan fb plak lah..jom layan fb plak..hehehe

Tuesday, June 21, 2011

~Terpengaruh~

akibat terpengaruh cerita NORA ELENA dan SETH, pe lagi cepat-cepat cari lrik lagu BERUBAH. walaupun tak jumpa sanggup tu taip. haha nak buat camna dah minat punya pasal. fuh..nasib baik dah habis cerita tu kalau tak..emmm tak tau la nak cakap pa. thank tu Penerbit dan Pengarah NORA ELENA yang berjaya membuat kami satu family terpengaruh dan menyelami cerita tu. terbaik la. thanks sangat-sangat. dan cerita nie la first time kami tengok dari mula sampai ending!! TERBAIK!!!

~OST NORA ELENA~
-BERUBAH-
haaaa..haaa..haaa

berikan ku waktu
untuk bersamamu
meniti hari...

tak puas bagiku
dan kau pun berlalu
tinggal ku sendiri..

gelap seluruh jiwaku...

*ku ingin benar bersama dgnmu
dan kau pun menjauh...

tiba2 kini kau telah berubah
apakah salah ku...

kau yg kukenali
dan kini menjadi
insan yang lain...

dulu kau berjanji
kan hidup semati
meniti hari...

semua telah berakhir...

ohoooo

*ku ingin benar bersama dgnmu
dan kau pun menjauh...

tiba2 kini kau telah berubah
apakah salah ku...

semuanya telah berakhir...

woo wooo wooo

*ku ingin benar bersama dgnmu
dan kau pun menjauh...

tiba2 kini kau telah berubah
apakah salah ku...

ohh kasih

p/s: sorry gambar takda. tak tau nak curi kat mana. heheh lagi satu OST NORA ELENA Sofaz-Sesuatu yang Berbeza. nanti la saya upload. heheh alamak dah kul 7 nak iron baju.!!!jom siap!!nak g keje. nanti sambung lagi ea. papai!!

Monday, June 13, 2011

Bangga Takde Dah!!

selaku kawan Baik + kawan Gaduh + kawan Paling Rapat ++++++++laaa...ingin mengucapkan 
TANIAH!!!!! kepada NURUL AIN ALIAS kerana telah berjaya mendapat 4FLAT dalam semester ini. 

taniah atas usaha anda. teruskan ye budak!!!!

ha...kawan korang ada ke macam nie??takda kan..hebat kan beliau..nak tau pa rahsianya???baik la dengan JURULATIH anda sekalian confirm dapat 4flat..hahahahha


nie la budak nya!!!

nak rahsia beliau just contact her at 013-4*****2 @ 017-3*****5
hah..dah ada number die pe lagi call dia sekarang tanya recipe!!!hahahah

Sunday, June 12, 2011

..Ta Sengaja..

emmmm...sekali lagi ku keseorangan bekerja. Dua hari keje sorang-sorang. Dahla sorang-sorang tatau nak sembang dengan sapa. Nak sembang dengan meje kang orang kat Department sebelah kata giler plak.. Hadoi!!! Pe nak buat?? On9 pun ta boleh. huhuh sedih kan.. Kerja yang Miss Chang bagi pun dah siap, cuma nak baiki cikit-cikit ja.


Hampeh tol..!!! ku dah tatau nak buat pa dah nie..Alaaahaiii lambatnya kul 1... Cepatlah!!!! Dengar cite member sekolah rendah nak mai jumpa ku di rumah?? Betol kah?? Kite tunggu and lihat saja lah...haahhaah

*post nie dibuat time keje. taip then simpan kat pendrive. pastu post bila dah dapat On9..hahahaha Hebat an..


time sorang-sorang hari Jumaat..

Saturday, June 4, 2011

.sejarah dalam hidup.

sedihnya..tak tau nak cakap macam mana. macam kena tipu pun ada. sampai kan hati dia. tapi nak wat macam mana benda dah lepas.



mula-mula mesej kata nak jumpa. ok fine bagitau la emak, emak cakap pergi la ajak adik-adik sekali. ok emak dah bagi green light. tapi "dia" kata la tunggu nanti dia mesej nak jumpa kat mana. last-last sampai ku balik selangor langsung tak jumpa. em...nak buat macam mana. penat je tunggu. mesej langsung takde. takpela 'dia' lebih sayang kan futsal.

tapi sebelum balik tadi ada orang belanja selendang. nasib baik ada orang pujuk walaupun hati tengah panas kena tipu an. takpe la janji dapat selendang!!!hahahah thanks to Cik Mamat and Cik Men. sorry la tak dapat link mereka nie coz mereka nie takde Facebook. so tak dapat la nak tengok picture mereka nie.
nie la selendang yang mereka belanja. 
walaupun murah terima kasih korang!!!


heheheh kaya la Wak Lin and Wak Bain pas nie..hehehheeh makaseh ya korang. happy sangat dapat selendang baru. pasnie kalau ika balik lagi, ika nak BlackBerry blod 3 plak taw. hehhehehe

oklah..sampai kat sini je la dulu. nak tido. mantok. hehheheh nyte sume...

Friday, April 29, 2011

< maaf...maaf...maaf.. >

nak edit blog.
tapi tak taw nak karang apa.
mood tengah sedih and  takda mood nak taip. 
nanti ya kawan-kawan. huhuhuh

Saturday, April 23, 2011

menangis seorang diri

Hah... dah pukul 5:53?? Biar betol?? Oh God tak tido ag nie. Camne nie??



Sedapnya member-memberku tidoq. Hamboi. Marah nie. Adalah budak sorang nie KATANYA laaa beliau berkata untuk teman study (ke orang lain yang dipaksa teman??) sama-sama tapi hampeh tinggal kenangan je la. Sedap tido. Siap berdengkur lagi. Aish.aish..aish..

Nak wat pe ea???? haaaaaaaaahhhhhh dah ingat... Seperti yang telah dijanjikan...hahahahah pe lagi upload ar gambar. Niat dihati nak upload gambar kat FB (add la saya <sempat promot diri lagi>) tapi takut ada orang marah. Hukhukhuk so upload kat blog je la. Takpe kan. Nanti pas exam insyallah ika upload ea. (^_^)V

Emmm...nak upload gambar pe ea?? Hah....nak tunjuk gambar orang-orang-orang-orang yang belanja and wat suprise party tu la. Jeng..jeng..jeng... 

Nie la orang yang belanja saya tu...........

Jom tengok gambar mereka satu persatu dan seterusnya la..

 nie gambar sebelum gerak ke destinasi

  tengok la tu sukanya dia bergambar.. secret recipe and MCD tuuuuuuuu jangan main-main
 

NIE JEA ke??? nak lagi!!!!! sabar-sabar...Jom ika tengok gambar mereka satu persatu. rasa nak gelak je tengok mereka-mereka nie. hahahahah alamak terlepas jugak gelak..hahahahaha

yang nie kami panggil poooojjjaaaa!!!

yang nie plak cek opy!!!

 yang nie pulakkkkk Ceot!!!!!

eh..saya pun ada..ofcoz ar saya punya blog. suka hati saya la..

yang akhir nie wanmer!!!

so camne???? Mereka nie biasa-biase je. Mula-mula kalo tak kenal mereka nie ingatkan sombong padahal kalo dah lama kenal mereka nie baik-baik belaka (ambik hati padahal reality..hahahah) “ika berani ye ko..mentang-mentang mereka tengah sedap tido”. Hahahah

Dah puas tengok gelagat mereka? Hebat kan. kalo tak puas ag, tengok gambar kat FB kita ea. kat situ tengok la puas-puas. Hahahah jangan marah ye korang. Enjoy!!!!!

Nie gambar 5 hari sebelum kita berpisah.  Akan ingat selama-lamanya..WICPO!!!!


kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah mantuk..tengok jam pun dah pukul 6:24 am..jom kawan-kawan solat subuh dan tido!!! Lain kali cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V


Menghitung Hari..

Hari nie genap 22tahun.waaaa dah tua dah NUR ZULAIKHA SALIHEN. Tapi dalam sedih tu mesti ada gembira kan. Sonok giler. Ada orang bagi saya kek secret recipe. Sonok giler. Yeppy!!!!

Macam biasa la kami kuar makan kul9. Time tunggu Solat Isyak tido ar jab. Sunyi giler bilik hari nie. Tak taw la kenapa tapi wat bodoh ja la. Pe lagi memang sedap ar tido. Heheheh Ceot and Puja suh bangun and solat isyak. Siap pesan tu kul9 dah siap. Pe lagi kalam kabut la saya nie. (^_^)V.
 
Pastu Ceot ask me “pakai la jeans”. Diri nie bertambah pelik gak. Tapi wat bodoh ja. Haahhah dah nak kuar bilik pun sama, ceot tibe-tibe cakap “bawak la kamera..kedek ar ika nie”. Ek eleh kerek plak minah nie bawak je la..hahhaha.

Korang nak taw. Dalam bilik cakap nak makan kat Amerali tapi driver yang drive kereta sampai ke CIMB Bangi nuh. Tak taw la Seksyen bape. Jauh tak jauh la. Dah la kuar kereta sampai 3 orang. Melampau depa nie. Bila tanya puja kenapa semua turun, dijawabnya benda lain plak. Marahnya hati nie!!!!

Ingatkan mereka nie nak g makan kat Amerali tapi boleh plak si girl-girl nie kata nak makan kek secret recipe. “oi!!!!aku takde duit la sayangku!!!” huhuhuh kuar kereta dengan hati yang sedih. (~_~). Pe lagi masuk la ke secret recipe. Ada plak dah ceot,wanmer n cek opy halau saya nie dan puja kuar!!! How dare mereka!!! Marah lagi hati nie. Sebelum kuar bagi la RM10!!!! Tengah-tengah duduk cek opy mai bagi balik RM10 tu!!! “Ceot blnje la ika” hahahhaha Pergh!!! Sonok giler hati nie..JIMAT DUET ku!!!

Ingatkan makan kat situ rupanya kat tempat lain. Damn!!! Mana korang nie!!! Main banyak ar!!! Nak makan mana sebenarnya nie. Last-last makan MCD!!!! Sonoknya!!!! Dah lama tak makan MCD!! Makan punya makan. Bola punya bola. Si minah nie bising po tah. Nak makan luar. Nak makan luar. “oiii minah xpuas ag ke makan MCD tu!!!!” hehehhe rupanya dia nak makan secret recipe kat port lepak depan MCD!!

Tengah bentang-bentang kek tu. Siap ambik gambar ag. Siap suh “ika ambik gambar kek satu satu taw.” Ye sabar korang. Berani dera aku!!!! Dah ambik gambar tak sabar nya nak makan. Duduk baik punya. Semua pandang kat ika. Angkat tangan and tepuk tangan. “Happy Birthday IKA”!!!!!. “happy birthday to you,.. sambung la nyanyi korang sendiri” tersentap kejab. Oit!!!! Sedih kot!!!!! Waaa sedihnya!!!! Bila dierg plan nie!! Diaorang dah la tak de duet. Seyes tak sangka diaorang sambut walaupun takde duet. Korang makaseh.!!!!

Seyes sebak hati time tu. Bayangkan la diaorang nie sanggup wat macam tu. Entah bila diaorang plan. Sedih sangat. Time taip nie pon tahan je nak nangis. Lagi lima hari kot kat UKM nie diaorang wat macam nie. Seyes sebak. Nanti next time korang jangan lupa taw besday ika. 

Ika!!!! air mata lap cepat. Cover!!! ceot kat depan tu. 

hehehhehe Makaseh ye WANMER, CEOT, PUJA n CEK OPY!! Ika tak kan lupa jasa korang. Sanggup korang ye. Seyes ika tak sangka.

TERIMA KASIH KORANG!!!!!!!!

Oklah penat dah menaip. Next time post ag. Hehehhehehe

Eh..eh..ada orang tanya plak. Gambar mana?? Gambar??? Nanti ea. Tak sempat la nak edit lagi. Nanti ea. Memang sengaja cerita dulu. Idea tengah banyak. Gambar esok saya upload ea. Tunggu....!!!

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V

Friday, April 22, 2011

Joging tengah-tengah jalan?????

MEH KAWAN-KAWAN LIHAT ORANG JOGING KAT TENGAH-TENGAH JALAN

tengah mengedik kat tepi jalan

hah..discus pe lagi tu..
cepatla..
nak mula dah..


tarak..tengok yang belakang tu..tengok cepat!!!
joging sudah!!!!

Thursday, April 21, 2011

Sepetang Bersama...


Hari nie rajin giler study. Dari kul 2 adalah sampai kul 5 macam tu tapi takde la duduk atas kerusi and buku atas meja sampai 3jam tu. Adalah jugak layan-layan “budak-budak hotzz” dalam bilik nie. Hehehehe.

Dah puas study lepak-lepak baring kat tilam sambil BERGURAU senda. Tengah-tengah gurau, “bestnya dapat makan cendol time nie”. “aah kan.sedapnya”. “jommmmmmm” sonok tidak terkata. Dah la stress study “International Finance” ada orang ajak g makan cendol memang laju ar gerak. Memang sonok ar. Dah la tengah panas, memang masyuk ar makan cendol.

Dah makan cendol, ada girl-girl sorang nie ajak makan Char Kueh Teow kat Seksyen 7 tapi hampeh hujan giler pak hang lebat giler. Maaf la tak dapat tunjuk bukti kelebatan hujan tersebut sebab dalam kereta banjir.

Jangan sedihnya CEOTGILA LENSA kami penuhi impian anda. Last-last char kueh teow tu tak sesedap macam kat seksyen 7!!! Hampe giler!!!(@_@)..Tapi sonok hari nie dapat makan Char Kueh Teow and Cendol..heheheh (^_^) muka kembali ceria..

"bosan ar ika asyik tulisan je gambar mana??"
"yela-yela kejab ea korang"
"sila tengok kat bawah nie taw"
"keadaan sebelum gerak, dalam kereta and dah sampai destinasi"

waktu di BLOK 11


waktu dalam kereta


waktu makan cendol

korang tengok..sapa yang takde dalam picture sume nie???orang yang ambik gambar yang takde..sedihnya and susahnya jadi "kamera girl" nie...hahahhaha perasan sekejab..

lastly..gambar baik punya..gambar 4 orang je..lagi sorang kena ambik gambar so takda la..hahhahaha takpe la biasa la girl yang pegang kamera memang takda gambar la..hahhahaha

wanmer

ceot

puja

cek opy

Nanti dapat lagi ke peluang macam nie?? Kuar dengan WICPO??? Eh-eh-eh...sedih plak. Maaf. Maaf. Maaf. Korang!!!!!seminggu lagi kita dapat bersama..(+_+)

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih dan mulut pedas makan megi..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V

Wednesday, April 20, 2011

Hujan Lebat Betoi..

hahahahhha..
takde kena mengena dengan Hujan pun...
tapi boleh la isi tersirat.....



WIPCO!!!!

lagi seminggu kita bersama...

nanti dapat kita jumpa lagi ke????
nanti dapat kita ke nak gado-gado lagi???
nanti dapat ke lagi kita nak sentap-menyentap???
nanti dapat ke kita nak blanja antara satu sama lain???
nanti dapat ke kita nak makan malam sama-sama??
nanti dapat ke kita nak kuar jalan sama-sama n ambik gambar sama-sama??
nanti dapat ke kita g econsave sama-sama???
nanti dapat ke kita minum coolblog sama-sama???

macam awal sangat je ika pikir benda nie..entah la..dalam bilik nie asyik story about seminggu lagi je kita nak bersama..waaa (~_~) sedih nya....korang jangan cakap macam tu makin sedih...aritu yang post kat FB kata SEDIHNYA..sebab nie la...tiba-tiba teringat kat korang..sedihnya..
*alamak jatuh dah air mata* 

lagi seminggu nie semua kehaluan masing-masing..insyallah berjaya..masing-masing ada impian dan hala tuju masing-masing..ada yang nak jadi polis, ada yang sambung master dan ada yang bakal menjadi accountant nanti..goodluck and all the best korang...ika sentiasa doakan korang..

ika mungkin tak kan dapat jumpe kawan sebaek korang...kemana-mana berlima..kalo kurang pon bersebab..ada masalah sama-sama selesaikan..(target tacing) hahahhahaa..tapi ika mintak maaf dari atas tudung sampai hujung kaki penjahit seluar coz ika je selalu takde kan..cian korang..tapi nak wat macam mana ada benda yang tak dapat dihalang..hehehehhe..

dah-dah takmau sedih-sedih..kita mesti teruskan mission impossible kita..pe lagi jom sambung study.......

p/s: wanmer, ika, ceot, puja n cek opy....kite kekalkan taw friendship kita nie sampai akhir hayat..kawen ajak taw..hahahahahah (sambil kesat airmata)

friendship for ever!!!
(wanmer, cek opy, ceot@aien, fuzah@pooja@puja@ijah, ika)

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V


Tuesday, April 19, 2011

Benda Baru!!!!!!!

......assalammualaikum n very good morning.........

alamak terspeaking plak.


hehehehhe

baru balik rumah seminggu dah macam-macam benda berlaku...

sonok gak balik umah coz blajar benda baru..

sempat gak la belajar cara kai tudung baru n wat kueh.....

time orang sibuk-sibuk tengak Maharajalawak, kami plak g Slim River,Perak..

nak taw sebab pe...

adalah...rahsia.....

pagi lagi mak kami nie pulun la nk blajar wat kek..

sampai terbaring-baring belajar...

hahahahhah kelakar giler..

mak-mak belajar teori..

anak-anak plak buat..

hebat kn..

nie hah kueh yang kami wat..

haaaaaa...tarakkkk....

apam pokadot

tapi belum sempat rasa tinggal pinggan je...

hahahaahah

 NEXT!!!!!!



pas wat kueh, tak sabar nk jd model shawl.Santek taw..

nie tudung-tudungnya...

macam-macam warna ada

nak???boleh la tengok kt.....


hasilnya.........

 ..sifu...

saya dan sifu

p/s: maaf ye abang anol n alang ambik gambar tanpa kebenaran...sory ya..mau try promot u'll ye produk..

best kan...ok nanti nak cite plak pengalaman kami wat kueh pokadot tu..

kepada CEOTGILA LENSA:
sabo la oiiiii....susah nya nak atur ayat...huhuhuh 
kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah mantok..sambung sok plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V

Tuesday, April 12, 2011

CEPAT-CEPAT BUKAK!!!!!

hahahahahahaha
 ta de pape pon..
sje je nak update blog yang da lama kesunyian...
nanti ada masa saya update ea....
hahahhaha

Thursday, March 10, 2011

sudah tiada lagi...

yeaaaaaaa!!!!!!
tiada lagi mantok!!!!!
hahahah
balik je minah sekor (sapa lagi si ceotgilalensa la)  
ilang sudah mantok ku!!!
yeppy!!!!....
ilang mantok ku!!!!!



 puja!!!...
bangun..
cian kat Nije tu...
siap chat kat FaceBook tu..
semangat tu..


puja!!!!
green light tu!!!!
hahahahah
pe lagi bangun la minah oi!!!!!!!

wake uP!!!!!!

KeBoSaNaN & KeNGaNTuKaN~

uwaaaaaaa....!!!!!!
ika!!!
buruk nya menguap!!!!
YA ALLAH!!
mantoknya petang-petang nie...
macamne nak ilangkan mantok nie...


puja!!!!
bangunla!!!!
jangan pengaruhi ika leh tak!!!!



ceot!!!

cepat la balik!!!
aku busan nie!!!

nak gelak+ilangkan mantok ku nie!!!!!



tolong!!!!!!!!
*hentak-hentak kaki*

Tuesday, March 8, 2011

Tunjuk Bagus!!!

bencinya!!!!!!
tunjuk bagus dengan aku!!!!!
marahnya!!!!
siap suh aku kirim salam sesama Islam??
ye aku akan sampai kan...
tapi........
taw la bagus tapi tak payah la cakap macam tu..
tengok dulu diri tu..
huhuhuh
benci aku..
selama nie sabar je..
target bagus!!!!!
ko tak kenal aku n aku tak kenal ko..
boleh ko nak tego aku tapi tengok dulu diri ko..
aku terima kalau ko tego aku benda betol tapi tak payah la nak tunjuk bagus sangat!!!

seyes BAJET SUCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, March 7, 2011

Hujung Minggu Yang Asyik!!!

Asalammualaikum...
Hai Semua..

Ahad Lepas 
(Walaupun Penat Kawad Sabtu Nya)...
Kami Sekeluarga Telah Pergi Ke Dataran Merdeka..
Yang Paling Best Sekali Naik Lrt..
Heheehehhe
Ayah La Nak Sangat Naik Lrt "Takut Jem" Kata Ayah..
Tapi Best..
Sakit La Perot Kami Nie Gelakkan Ayah..
Selalunya Punya Bising Time Kami Nak Naik Lrt..

entry LRT Sungai Besi

time tunggu ketibaan LRT





Adalah Dalam 30minit Kami Sampai Ke Dataran...
Kami Jalan Kaki Ke Dataran..
Tengok Mereka Nie...


 semangatkan mereka nie

Kami Berlari La Ke Tapak Dataran Tu Selepas Dengar 'Kiri..Kanan..Kiri..Kanan'
Pe Lagi Terus La On Kan Sony A330..





Nie La Hari Angkatan Tentera Yang Ke-78..







heheheheheeh
Acara
Dimulakan Dengan:-

1) Pembarisan & Pancaragam 



 
tidak kira lelaki ke perempuan mereka tetap semangat dalam baris!!


2) Unit Haiwan

 
 
anjing untuk mengesan rasanya tak pasti la plak..yang penting comel kan..
kami takdapat tengok persembahan anjing-anjing nie coz sampai dah lambat sangat...


 
nie plak unit kuda..time nie kuda semua hilang kawalan biasa la depan nie semua awek cun-cun..kuda pun tergugat gak la iman mereka nie..heehhe  



3) Kereta-Kereta Yang Digunakan Oleh Anggota Tentera Itu Sendiri...





4) Kereta Kebal




Nie Time Kereta Kebal Yang Digunakan Time Ayah Dulu Kat Bosnia...
Pe Lagi..
Compare r Dulu And Sekarang…
  
sonok kan ayah...siap naik n pandu kereta kebal lagi..anak dia nie entah bila dapat..hehheehhehe



Sebelum Akhiri Sambutan nie last sekali acara ialah Payung Terjun...
huhuhuh
Berani Giler r Mereka Nie..


hebat kan mereka..
heheheh


ok la..sampai kat cnie dulu..
nanti kita sambung lagi cerita ea..
sebelum terlambat 
SELAMAT HARI ANGKATAN TENTERA YANG KE-78!!!