Saturday, April 23, 2011

Menghitung Hari..

Hari nie genap 22tahun.waaaa dah tua dah NUR ZULAIKHA SALIHEN. Tapi dalam sedih tu mesti ada gembira kan. Sonok giler. Ada orang bagi saya kek secret recipe. Sonok giler. Yeppy!!!!

Macam biasa la kami kuar makan kul9. Time tunggu Solat Isyak tido ar jab. Sunyi giler bilik hari nie. Tak taw la kenapa tapi wat bodoh ja la. Pe lagi memang sedap ar tido. Heheheh Ceot and Puja suh bangun and solat isyak. Siap pesan tu kul9 dah siap. Pe lagi kalam kabut la saya nie. (^_^)V.
 
Pastu Ceot ask me “pakai la jeans”. Diri nie bertambah pelik gak. Tapi wat bodoh ja. Haahhah dah nak kuar bilik pun sama, ceot tibe-tibe cakap “bawak la kamera..kedek ar ika nie”. Ek eleh kerek plak minah nie bawak je la..hahhaha.

Korang nak taw. Dalam bilik cakap nak makan kat Amerali tapi driver yang drive kereta sampai ke CIMB Bangi nuh. Tak taw la Seksyen bape. Jauh tak jauh la. Dah la kuar kereta sampai 3 orang. Melampau depa nie. Bila tanya puja kenapa semua turun, dijawabnya benda lain plak. Marahnya hati nie!!!!

Ingatkan mereka nie nak g makan kat Amerali tapi boleh plak si girl-girl nie kata nak makan kek secret recipe. “oi!!!!aku takde duit la sayangku!!!” huhuhuh kuar kereta dengan hati yang sedih. (~_~). Pe lagi masuk la ke secret recipe. Ada plak dah ceot,wanmer n cek opy halau saya nie dan puja kuar!!! How dare mereka!!! Marah lagi hati nie. Sebelum kuar bagi la RM10!!!! Tengah-tengah duduk cek opy mai bagi balik RM10 tu!!! “Ceot blnje la ika” hahahhaha Pergh!!! Sonok giler hati nie..JIMAT DUET ku!!!

Ingatkan makan kat situ rupanya kat tempat lain. Damn!!! Mana korang nie!!! Main banyak ar!!! Nak makan mana sebenarnya nie. Last-last makan MCD!!!! Sonoknya!!!! Dah lama tak makan MCD!! Makan punya makan. Bola punya bola. Si minah nie bising po tah. Nak makan luar. Nak makan luar. “oiii minah xpuas ag ke makan MCD tu!!!!” hehehhe rupanya dia nak makan secret recipe kat port lepak depan MCD!!

Tengah bentang-bentang kek tu. Siap ambik gambar ag. Siap suh “ika ambik gambar kek satu satu taw.” Ye sabar korang. Berani dera aku!!!! Dah ambik gambar tak sabar nya nak makan. Duduk baik punya. Semua pandang kat ika. Angkat tangan and tepuk tangan. “Happy Birthday IKA”!!!!!. “happy birthday to you,.. sambung la nyanyi korang sendiri” tersentap kejab. Oit!!!! Sedih kot!!!!! Waaa sedihnya!!!! Bila dierg plan nie!! Diaorang dah la tak de duet. Seyes tak sangka diaorang sambut walaupun takde duet. Korang makaseh.!!!!

Seyes sebak hati time tu. Bayangkan la diaorang nie sanggup wat macam tu. Entah bila diaorang plan. Sedih sangat. Time taip nie pon tahan je nak nangis. Lagi lima hari kot kat UKM nie diaorang wat macam nie. Seyes sebak. Nanti next time korang jangan lupa taw besday ika. 

Ika!!!! air mata lap cepat. Cover!!! ceot kat depan tu. 

hehehhehe Makaseh ye WANMER, CEOT, PUJA n CEK OPY!! Ika tak kan lupa jasa korang. Sanggup korang ye. Seyes ika tak sangka.

TERIMA KASIH KORANG!!!!!!!!

Oklah penat dah menaip. Next time post ag. Hehehhehehe

Eh..eh..ada orang tanya plak. Gambar mana?? Gambar??? Nanti ea. Tak sempat la nak edit lagi. Nanti ea. Memang sengaja cerita dulu. Idea tengah banyak. Gambar esok saya upload ea. Tunggu....!!!

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V

6 comments:

ain.alias said...

nk gmbr. hihihi

Zulaikha Salihen said...

gambar??nanti la..awk la yang masuk kan gambar..heehehhe

ain.alias said...

xnk!

Zulaikha Salihen said...

eleh...masuk kn jugak..hahaha

ain.alias said...

mna? jom tidur lah. mnymph dgn pooja

Zulaikha Salihen said...

hehehe..menyampah pa plak nie????hahhaha