Saturday, April 23, 2011

menangis seorang diri

Hah... dah pukul 5:53?? Biar betol?? Oh God tak tido ag nie. Camne nie??



Sedapnya member-memberku tidoq. Hamboi. Marah nie. Adalah budak sorang nie KATANYA laaa beliau berkata untuk teman study (ke orang lain yang dipaksa teman??) sama-sama tapi hampeh tinggal kenangan je la. Sedap tido. Siap berdengkur lagi. Aish.aish..aish..

Nak wat pe ea???? haaaaaaaaahhhhhh dah ingat... Seperti yang telah dijanjikan...hahahahah pe lagi upload ar gambar. Niat dihati nak upload gambar kat FB (add la saya <sempat promot diri lagi>) tapi takut ada orang marah. Hukhukhuk so upload kat blog je la. Takpe kan. Nanti pas exam insyallah ika upload ea. (^_^)V

Emmm...nak upload gambar pe ea?? Hah....nak tunjuk gambar orang-orang-orang-orang yang belanja and wat suprise party tu la. Jeng..jeng..jeng... 

Nie la orang yang belanja saya tu...........

Jom tengok gambar mereka satu persatu dan seterusnya la..

 nie gambar sebelum gerak ke destinasi

  tengok la tu sukanya dia bergambar.. secret recipe and MCD tuuuuuuuu jangan main-main
 

NIE JEA ke??? nak lagi!!!!! sabar-sabar...Jom ika tengok gambar mereka satu persatu. rasa nak gelak je tengok mereka-mereka nie. hahahahah alamak terlepas jugak gelak..hahahahaha

yang nie kami panggil poooojjjaaaa!!!

yang nie plak cek opy!!!

 yang nie pulakkkkk Ceot!!!!!

eh..saya pun ada..ofcoz ar saya punya blog. suka hati saya la..

yang akhir nie wanmer!!!

so camne???? Mereka nie biasa-biase je. Mula-mula kalo tak kenal mereka nie ingatkan sombong padahal kalo dah lama kenal mereka nie baik-baik belaka (ambik hati padahal reality..hahahah) “ika berani ye ko..mentang-mentang mereka tengah sedap tido”. Hahahah

Dah puas tengok gelagat mereka? Hebat kan. kalo tak puas ag, tengok gambar kat FB kita ea. kat situ tengok la puas-puas. Hahahah jangan marah ye korang. Enjoy!!!!!

Nie gambar 5 hari sebelum kita berpisah.  Akan ingat selama-lamanya..WICPO!!!!


kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah mantuk..tengok jam pun dah pukul 6:24 am..jom kawan-kawan solat subuh dan tido!!! Lain kali cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V


2 comments:

ain.alias said...

jangan nangis..... :p

Zulaikha Salihen said...

dah nanges nie..dengar plak lagu cinta seorang teman..huhuhuh