Thursday, April 21, 2011

Sepetang Bersama...


Hari nie rajin giler study. Dari kul 2 adalah sampai kul 5 macam tu tapi takde la duduk atas kerusi and buku atas meja sampai 3jam tu. Adalah jugak layan-layan “budak-budak hotzz” dalam bilik nie. Hehehehe.

Dah puas study lepak-lepak baring kat tilam sambil BERGURAU senda. Tengah-tengah gurau, “bestnya dapat makan cendol time nie”. “aah kan.sedapnya”. “jommmmmmm” sonok tidak terkata. Dah la stress study “International Finance” ada orang ajak g makan cendol memang laju ar gerak. Memang sonok ar. Dah la tengah panas, memang masyuk ar makan cendol.

Dah makan cendol, ada girl-girl sorang nie ajak makan Char Kueh Teow kat Seksyen 7 tapi hampeh hujan giler pak hang lebat giler. Maaf la tak dapat tunjuk bukti kelebatan hujan tersebut sebab dalam kereta banjir.

Jangan sedihnya CEOTGILA LENSA kami penuhi impian anda. Last-last char kueh teow tu tak sesedap macam kat seksyen 7!!! Hampe giler!!!(@_@)..Tapi sonok hari nie dapat makan Char Kueh Teow and Cendol..heheheh (^_^) muka kembali ceria..

"bosan ar ika asyik tulisan je gambar mana??"
"yela-yela kejab ea korang"
"sila tengok kat bawah nie taw"
"keadaan sebelum gerak, dalam kereta and dah sampai destinasi"

waktu di BLOK 11


waktu dalam kereta


waktu makan cendol

korang tengok..sapa yang takde dalam picture sume nie???orang yang ambik gambar yang takde..sedihnya and susahnya jadi "kamera girl" nie...hahahhaha perasan sekejab..

lastly..gambar baik punya..gambar 4 orang je..lagi sorang kena ambik gambar so takda la..hahhahaha takpe la biasa la girl yang pegang kamera memang takda gambar la..hahhahaha

wanmer

ceot

puja

cek opy

Nanti dapat lagi ke peluang macam nie?? Kuar dengan WICPO??? Eh-eh-eh...sedih plak. Maaf. Maaf. Maaf. Korang!!!!!seminggu lagi kita dapat bersama..(+_+)

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih dan mulut pedas makan megi..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V

7 comments:

ain.alias said...

boleh, lepas ni keluar, mesti berebut rebut nak belanja. sebab semua dah kerja. haha. siap bawak anak2 mana yang dah kawin tu. haha

Zulaikha Salihen said...

anak??hahaha statement ceot...hahahhaha takde hal la anak tekak an sebab dapat makan banyak nanti ada orang nak blanje..hehehe

ain.alias said...

hahaha. anak kandung la! haha. apehal anak tekak?

fuzah.pooja said...

sya nk minum cendollll

Zulaikha Salihen said...

hahaahah..anak kandung bila nak dapat culun pon takda..hahahha

puja takcukup lagi ke makan cendol tadi???

ain.alias said...

hahaha. ada. ko jual mahal! haha

Zulaikha Salihen said...

hahahah...nanti je la..kita jadi polis dulu..hahahha