Wednesday, April 20, 2011

Hujan Lebat Betoi..

hahahahhha..
takde kena mengena dengan Hujan pun...
tapi boleh la isi tersirat.....



WIPCO!!!!

lagi seminggu kita bersama...

nanti dapat kita jumpa lagi ke????
nanti dapat kita ke nak gado-gado lagi???
nanti dapat ke lagi kita nak sentap-menyentap???
nanti dapat ke kita nak blanja antara satu sama lain???
nanti dapat ke kita nak makan malam sama-sama??
nanti dapat ke kita nak kuar jalan sama-sama n ambik gambar sama-sama??
nanti dapat ke kita g econsave sama-sama???
nanti dapat ke kita minum coolblog sama-sama???

macam awal sangat je ika pikir benda nie..entah la..dalam bilik nie asyik story about seminggu lagi je kita nak bersama..waaa (~_~) sedih nya....korang jangan cakap macam tu makin sedih...aritu yang post kat FB kata SEDIHNYA..sebab nie la...tiba-tiba teringat kat korang..sedihnya..
*alamak jatuh dah air mata* 

lagi seminggu nie semua kehaluan masing-masing..insyallah berjaya..masing-masing ada impian dan hala tuju masing-masing..ada yang nak jadi polis, ada yang sambung master dan ada yang bakal menjadi accountant nanti..goodluck and all the best korang...ika sentiasa doakan korang..

ika mungkin tak kan dapat jumpe kawan sebaek korang...kemana-mana berlima..kalo kurang pon bersebab..ada masalah sama-sama selesaikan..(target tacing) hahahhahaa..tapi ika mintak maaf dari atas tudung sampai hujung kaki penjahit seluar coz ika je selalu takde kan..cian korang..tapi nak wat macam mana ada benda yang tak dapat dihalang..hehehehhe..

dah-dah takmau sedih-sedih..kita mesti teruskan mission impossible kita..pe lagi jom sambung study.......

p/s: wanmer, ika, ceot, puja n cek opy....kite kekalkan taw friendship kita nie sampai akhir hayat..kawen ajak taw..hahahahahah (sambil kesat airmata)

friendship for ever!!!
(wanmer, cek opy, ceot@aien, fuzah@pooja@puja@ijah, ika)

kepada semua maaf ya klu ada salah,tgh test wat blog..
klu ada pendapat n cadangan just bagitaw je taw..jangan malu......

(+_+) mata pon dah pedih..sambung cite lain plak la...makaseh sudi membaca (^-^)V


7 comments:

ain.alias said...

ala........ sedih ke ni? macam tak je? tengok gelak2 je lam bilik. hahaha

Zulaikha Salihen said...

hahahahah..ala tak kan nak tunjuk kita nanges...malu la...hhahahaha

ain.alias said...

tunjukla. hihihihihihihi. nk tgk...

fuzah.pooja said...

bru baca...eh..silap..br tgk pix..hahhaha..mls baca..nti i baca ea syunk!!!!

Zulaikha Salihen said...

ceot giler malu dowh nak nangessss depan ko..hahahhaha

puja nie memang teruk ar kan ceot..hahahha

ain.alias said...

jht kan dia? island kan dia weh! haha.



malu? yeke? hahaha

Zulaikha Salihen said...

hahahaha..aah..kita antr die g island bia die dok dengan monyet...
(kat island ada monyet ke??)

malu la bhai......hahhaa