Saturday, June 4, 2011

.sejarah dalam hidup.

sedihnya..tak tau nak cakap macam mana. macam kena tipu pun ada. sampai kan hati dia. tapi nak wat macam mana benda dah lepas.



mula-mula mesej kata nak jumpa. ok fine bagitau la emak, emak cakap pergi la ajak adik-adik sekali. ok emak dah bagi green light. tapi "dia" kata la tunggu nanti dia mesej nak jumpa kat mana. last-last sampai ku balik selangor langsung tak jumpa. em...nak buat macam mana. penat je tunggu. mesej langsung takde. takpela 'dia' lebih sayang kan futsal.

tapi sebelum balik tadi ada orang belanja selendang. nasib baik ada orang pujuk walaupun hati tengah panas kena tipu an. takpe la janji dapat selendang!!!hahahah thanks to Cik Mamat and Cik Men. sorry la tak dapat link mereka nie coz mereka nie takde Facebook. so tak dapat la nak tengok picture mereka nie.
nie la selendang yang mereka belanja. 
walaupun murah terima kasih korang!!!


heheheh kaya la Wak Lin and Wak Bain pas nie..hehehheeh makaseh ya korang. happy sangat dapat selendang baru. pasnie kalau ika balik lagi, ika nak BlackBerry blod 3 plak taw. hehhehehe

oklah..sampai kat sini je la dulu. nak tido. mantok. hehheheh nyte sume...

7 comments:

ain.alias said...

bold ke blod? haha

ain.alias said...

nak jugak selendang!

Zulaikha Salihen said...

ala...typo ea..malasnya nak betol kn..main eja je..hihihi nak???mintak kat pak tam..hihhih pak tam yang bagi..

ain.alias said...

nakla! tlg mintakkan! haha

Zulaikha Salihen said...

ala...awk la mintak...saya pn menangis-nangis nak mintak selendang tu..hhehehe

ain.alias said...

melampau ah nangis! hahaha

Zulaikha Salihen said...

betol awak..saya menongeng-nongeng nak kan dierg belanja..hahaah